Zomerse roeiweek voor 10 tot 14 jarigen

Zomerse roeiweek voor 10 tot 14 jarigen

Geplaatst op 28-06-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Rob Kluvers

Leer roeien in een week!

De Amstel organiseert vanaf maandag 6 juli een roeiweek voor jongeren tussen de 10 en 14 jaar oud die kennis willen maken met het roeien. Ervaring is niet nodig, een zwemdiploma wel.

Onder professionele begeleiding maken de jongeren van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 16.30 uur spelenderwijs kennis met de roeisport. Naast het roeien in een boot is er ook aandacht voor techniek en natuurlijk om elkaar beter te leren kennen. Per dag loopt de moeilijkheidsgraad op en op vrijdag sluiten we af met een wedstrijdje en een klein examen. Alle deelnemers krijgen aan een mooi certificaat als aandenken.

De kosten voor de vijfdaagse zomerse roeiweek zijn 125 euro per deelnemer. Dat is inclusief professionele begeleiding, gebruik van het roeimateriaal voldoende te drinken en vijf keer een gezamenlijke en voedzame lunch in het clubgebouw.

Veiligheid

Vanwege COVID 19 stelt de roeivereniging strenge eisen aan hygiëne en worden de richtlijnen van de overheid aangehouden. Dat betekent o.a. dat het roeimateriaal voor én na gebruik goed ontsmet wordt, dat iedereen ouder dan 12 jaar de anderhalve meter afstand bewaart en er op gecontroleerd wordt.

De veiligheid van de jonge roeiers is van groot belang. Daarom zijn meerdere coaches en begeleiders op het terrein én in een volgboot op het water aanwezig.

Aanmelden?

Meld je op tijd aan voor de zomerse roeiweek die op 6 juli van start gaat. Dat kan door een mail te sturen naar jeugdcoördinator Rob Kluvers (rotanidroocdguej.[antispam].@amstelroei.nl) met daarin je naam en telefoonnummer. Rob belt je dan op om kennis te maken en je uit te nodigen.


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam