Even voorstellen: Rob Kluvers, jeugdcoordinator

Even voorstellen: Rob Kluvers, jeugdcoordinator

Geplaatst op 05-06-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Rob Kluvers

rob-kluversBeste leden van De Amstel,

Sinds begin maart ben ik op De Amstel aan de slag als Jeugd- en Juniorencoördinator. Dat wil zeggen totdat Corona roet in het eten gooide... In maart ben ik slechts één zaterdag aanwezig geweest waarna de club op slot ging. Gelukkig mag de jeugd inmiddels alweer roeien.

Als king begon ik net voor mijn negende verjaardag met roeien. Ik was en ben niet zo handig met ballen, dus voetbal of hockey zat er voor mij niet in. Gelukkig maar want vanaf het eerste moment ben ik gegrepen door onze mooie sport. Als junior deed ik aan wedstrijden mee, zowel landelijk als internationaal.

Nog steeds roei ik als veteraan maar de hoofdmoot tegenwoordig is coaching en instructie geven. Dat bevalt zo goed dat ik er mijn werk van heb gemaakt. Ik ben daardoor op veel verenigingen en met verschillende ploegen uit binnen en buitenland actief. Om een indruk te krijgen kun je een kijkje nemen op www.insandoutsrowing.nl 

De komende maanden ga ik volop aan de slag bij de Amstel. Ik heb geen idee wat de beperkingen van Corona zullen betekenen voor alle plannen, maar duidelijk is wel dat alles nu meer tijd gaat kosten.

Als verse coördinator sta ik natuurlijk open voor suggesties en ideeën.

Hartelijke roeigroet en tot ziens op De Amstel,

Rob Kluvers


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam