Plannen jubileumjaar gepresenteerd

Plannen jubileumjaar gepresenteerd

Geplaatst op 11-09-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Erik Kraak

Op zondag 10 september gaven de voorzitter en de jubileumcommissie in een warme sociëteit de aftrap voor het jaar waarin De Amstel 150 jaar wordt. 11 september 2024 is het zover.

onthulling-jubileumlogo

Vol trots onthulde de commissie het jubileumlogo en de jubileumvlag, ontworpen door Lex Warnies.

Wessel liet het voorlopige programma de revue passeren en showde een aantal kledingstukken die vanaf heden besteld kunnen worden (wachtwoord: 150jaar). Als je bestelt voor 7 november, ontvang je je kledingpakket op de Nieuwjaarsreceptie. De Nieuwjaarsreceptie is de officiele start van het jubileumjaar.

De jubileumcommissie wil graag een geschenk namens de leden voor de vereniging realiseren. In overleg met het bestuur is gekozen om de inrichting van de sociëteit en het terras te moderniseren. Een cadeau waar alle leden van kunnen profiteren en een belangrijke wens van de leden tijdens de laatste ALV. Voorzitter Cees Vente gaf aan dat de leden alle kans krijgen om hun ideeën voor de inrichting te presenteren. Een van de mogelijkheden om te doneren voor dit jubileumcadeau is het doen van een periodieke gift van minimaal €150 per jaar gedurende een periode van 5 jaar. Een dergelijke periodieke gift is belastingaftrekbaar. De formulieren die nodig zijn om je op te geven zijn hier te vinden

Elke donateur die zich vastlegt om de komende 5 jaar of langer een bedrag van 150 euro per jaar te doneren krijgt voorrang bij de reservering voor het 150 jaar galadiner en ontvangt een jubileumboek. De eerste deelnemers voor deze periodieke gift hebben zich reeds opgegeven.

De presentatie is hier te downloaden


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam