Even voorstellen: de jubileumcommissie

Even voorstellen: de jubileumcommissie

Geplaatst op 01-08-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Webredactie

Op 11 september 2024 bestaat onze vereniging maar liefst 150 jaar. Om dat in goede banen te leiden is er een jubileumcommissie in het leven geroepen die alweer enkele maanden bezig is met de eerste voorbereidingen op een onvergetelijk jaar. Wie zijn deze vijf Amstelleden en waar zijn ze mee bezig? We stellen ze aan je voor.

Allereerst Geertrui Looze, echtgenote en geweten van onze voorzitter. Heel handig om iemand in ons team te hebben die aan de keukentafel kan polsen of we op de goede weg zitten. Geertrui is enorm creatief en weet wat gezelligheid is. Samen met Lex Warnies buigt ze zich over het jubileumlogo en met Margriet over het jubileumcadeau. We hebben hier duidelijk met een teamspeler te maken.

Met Margriet Zietse-Meijer hebben we een geweldige netwerker in ons midden. Ze kent de roeiwereld door en door en weet welke tradities rond een jubileum er toe doen. En ze schuwt er niet voor om af en toe tradities te doorbreken. Margriet houdt het team scherp op de afspraken en zorgt er op een vrolijke manier voor dat onze vrijwillige inzet niet vrijblijvend is. Tijdens de ARB in 2024 zullen we zien waar ze haar schouders onder aan het zetten is.

Rosa Verheij behoort tot de toekomstgerichte JongAmstel doelgroep. Altijd staat er een lach op haar gezicht en dat brengt ze over in het team en natuurlijk ook in de vele jubileumactiviteiten. Zij zal er persoonlijk voor zorgen dat het jubileum allesbehalve een oubollig samenzijn wordt. Ze zorgt o.a. voor een stoere uitstraling van de vereniging en ze heeft iets met bier. Jubileumbier!

Martijn Koopman is van alle markten thuis. Tot nu toe nog erg druk met zijn geliefde Okeanos, maar daar gaan we de vruchten van plukken. Op de Bosbaan, waar hij veel te vinden is, hebben we namelijk ook een evenement in voorbereiding. Wel zo handig als je ieder hoekje kent!

Tenslotte Wessel Agterhof. Gezwicht bij zijn afscheid van het bestuur om direct in een nieuw avontuur te stappen. Dat vindt hij vooral heel geslepen van het zittende bestuur. Hij gaat ervoor zorgen dat de website een ‘jubileumjasje’ krijgt en werkt met Peter de Graaf plannen uit voor een jubileumboek zodat de Amstelhistorie bewaard blijft. Een jubileumkrant moet de historie tot leven brengen. Met Hylco Muda is hij jubileumkleding aan het samenstellen.

Op zondag 10 september om 16.00 uur presenteert de jubileumcommissie de plannen voor 2024. Wees erbij!


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam