Zomerprogramma jeugdroeien

Zomerprogramma jeugdroeien

Geplaatst op 27-06-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Wieger van der Werf

schermafbeelding-2021-03-21-om-21-34-39De trainingen voor de jeugd lopen door tot en met 10 juli, waarna er een zomerstop is tot 21 augustus. Dat betekent niet dat er deze zomer niet geroeid kan worden. Integendeel! 

Natuurlijk kunnen de teamleden met elkaar afspraken maken om met een ploegje door te blijven varen. Dat moet dan wel in samenspraak met een van de instructeurs gebeuren.

Amstel Zomervierdaagse

Een andere optie is om mee te doen met de Amstel Zomervierdaagse voor de jeugd. Deze vierdaagse wordt gehouden van 12 tot 16 juli. De huidige jeugdleden kunnen zich opgeven, maar ook jongeren vanaf 12 jaar oud kunnen zich opgeven voor de Zomervierdaagse. Dus heb je vriendjes, vriendinnetjes, buren of familie die je altijd al een keer mee wil nemen naar het roeien? Nodig die dan uit en laat ze kennismaken met onze mooie sport!

Tijdens de Zomervierdaagse begeleiden ervaren instructeurs de roeiers bij verschillende evenementen. Er wordt aan techniek gewerkt, er zijn wedstrijden, tussendoor kan er een duik worden genomen en beginnende roeiers wordt de basisbeginselen van het roeien geleerd. En iedere dag wordt gezamenlijk gelunched. Alles staat in het teken van plezier in en op het water.

Opgeven kan bij de jeugdcoordinator Wieger van der Werf via de mail. De kosten voor de Amstel Zomervierdaagse bedragen € 60,- per persoon. Dat is inclusief instructie, gebruik materiaal en dagelijkse lunch. 

Mama- en Papadag

Op zaterdag 21 augustus start de eerste training voor de jeugd weer na de zomerstop. Een week later, op zaterdag 28 augustus zijn alle ouders van harte welkom om zelf eens in een roeiboot te stappen. Zet deze datum dus vast in je agenda, want deze dag wil je niet missen!

Contact Jeugdcoördinator

Onze jeugdcoördinator Wieger van der Werf is bereikbaar via telefoon en app op 06-84248505 en via mail


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam