Winst op regiowedstrijden

Winst op regiowedstrijden

Geplaatst op 06-12-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: MD

amstel1Nu het weer kouder wordt en de dagen korter is het een mooi moment eens kort terug te blikken op het zonnige voorjaar en zomer. Want wist je dat het C4-damesveld van de Regiowedstrijden afgelopen seizoen ruimschoots gewonnen is door een team van De Amstel?

Het was tevens de enige Amstelploeg die meedeed aan de Regiowedstrijden. En dat terwijl het varen van deze wedstrijden een mooi instapmodel is voor ploegen die nog niet zo ervaren zijn op het gebied van wedstrijden, maar dit wel willen worden.

Omdat de Regiowedstrijden, zoals de naam al doet vermoeden, om meerdere wedstrijden gaat, mogen de roeiers afwisselend deelnemen. De ploeg bestond daardoor uit Iddegien Kok, Patty Boom, Lisa van Mens, Jeanette Griffioen, Astrid Prinsen Geerligs, Yolanda Prinsen Geerligs en stuur Joan Baggerman. Als ervaren wedstrijdstuur omschrijft Joan de dames als enthousiast en sterk. Tijdens de afsluitende wedstrijd op de Bosbaan was de gemiddelde snelheid over hun twee heats 02:09.

Doe jij aankomend voorjaar ook mee met de Regiowedstrijden? Kijk alvast voor meer informatie en een terugblik van het afgelopen seizoen op www.regioroeien.nl/regioamsterdam


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam