Winst op de World Rowing Masters Regatta 2022

Geplaatst op 20-09-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Marjolein Dohmen

Het volle programma van de World Rowing Masters Regatta 2022 zit erop! Namens de Amstel deden Elze en Anneloes mee, en wat een wedstrijden hebben zij geroeid! Tweemaal winst en meermaals heel dichtbij de overwinning. Hieronder een overzicht van de verroeide wedstrijden.

Donderdag wist de dubbelvier van Anneloes en Elze, samen met Sandra van Hees (Aengwirden) en Yvonne Wolf (Daventria) de rest van het veld voor te blijven. Met een overtuigende eerste 500m tijd hebben ze de snelheid vast weten te houden waarna ze als eerste over de finish vlogen.

Op zaterdag wist Elze nogmaals te blikken en won ze samen met Sandra van Hees (Aengwirden), Mandy Backx (TOR) en Carin van Bunningen (De Waal) het veld na een spannende eindsprint.

Ontzettend goed gedaan dames en van harte gefeliciteerd met jullie prachtige overwinning(en)!

Woensdag 7 september
Vierde plaats     Womens D 2x race 1031              – Anneloes en Elze
Tweede plaats   Womens E 8+ race 1069              – Anneloes en Elze combi acht

Donderdag 8 september
Tweede plaats   Womens D 4x race 2050              – Anneloes en Elze combi vier
Eerste plaats      Womens E 4x race 2068               – Anneloes en Elze combi vier
Tweede plaats   Womens G-M 8+ race 2137        – Anneloes combi acht

Vrijdag 9 september
Derde plaats      Womens F 4x race 3013               – Anneloes en Elze combi vier
Zesde plaats      Womens E 2x race 3074               – Anneloes en Elze

Zaterdag 10 september
Tweede plaats  Womens F 2x race 4021               – Anneloes combi twee
Tweede plaats   Womens G-M 4- race 4141         – Anneloes combi vier
Eerste plaats      Womens D 4x    race 4136            – Elze combi vier

Zondag 11 september
Vierde plaats Mixed E 8+ race 5044                       - Elze en Anneloes combi acht