Vrijwilligers bedankt!

Vrijwilligers bedankt!

Geplaatst op 19-04-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Algemene zaken

Het is jullie is ongetwijfeld opgevallen; de voorjaarsschoonmaak was een succes!

Afgelopen weekend is er op vrijdag en zaterdag ontzettend hard gewerkt door de vrijwilligers die zich hadden opgegeven en leden die ter plekke nog een handje kwamen helpen. Op vrijdag werd met name de binnenkant aangepakt. Uren waren er nodig om het hardnekkige vuil weg te krijgen van de vloeren in de gang en de kleedkamers. Ondertussen werd in de sociëteit het afgebladderde verf van de muren en balken onder handen genomen en opnieuw gestuukt.

Vrijdag -en zaterdag werd er ook hard gewerkt aan de buitenkant van ons gebouw. De relingen werden verlost van de groene aanslag en het onkruid achter de fietsenstalling gewied. Ook waagden een paar leden van Jong Amstel zich op het dak om de koepel weer te laten schitteren in de zon.

Tussendoor werden de vrijwilligers getrakteerd op gratis drankjes, lunch en bittergarnituur, verzorgd door onze eigen Mehdi. Een fijne beloning voor al het harde werk!

Al met al twee zeer productieve dagen waarbij onze leden heel veel werk hebben verzet! Zonder deze harde werkers was het nooit gelukt! Ontzettend bedankt allemaal!

Helaas kwamen we wel nog wat handjes te kort om alle klusjes te klaren in 2 dagen. Daarom zullen we voor onze jubileumweek een extra schoonmaakdag organiseren om onze verjaardag blinkend te kunnen vieren. Hopelijk met dan 2x zoveel vrijwilligers! Ook zullen we op veler verzoek hier een jaarlijks terugkerend fenomeen maken, zodat we elk jaar weer fris en fruitig de zomer in kunnen gaan!

Joëlle Zaal
Vicevoorzitter R&ZV De Amstel
rettizrooveciv.[antispam].@amstelroei.nl

img-1333
img-1342
img-1341
df6008ed-ea58-4a23-9f7b-42241c75cf49
img-1326
 


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam