Uitslagen World Cup 3 en DIYR

Geplaatst op 11-07-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Marjolein Dohmen

img-20220711-wa0009Phaedra roeide dit weekend op de derde World Cup, ditmaal in Luzern. Met coach Jan Frits aan haar zijde wist ze een knappe derde plaats te behalen in de eerste heat. Op 0.6 seconden door naar de herkansing, die ze won. Hiermee plaatste ze zich voor de semifinale, waarin ze zich vervolgens plaatste voor de B finale. In overleg met haar coach is besloten om deze niet te starten. Desondanks zijn we ongelofelijk trots op Phaedra en haar behaalde resultaten dit seizoen. Kijk voor alle uitslagen van de derde World Cup hier. https://worldrowing.com/event/2022-world-rowing-cup-iii/

Over twee weken komt Phaedra nogmaals in actie in de lichte dames skiff op het U23 WK in Varese, dat 25 juli van start gaat. Ook Liza komt in actie in Varese, op het U19 WK dat start op 27 juli. Liza start in de dames vierzonder, samen met Demi Straathof (ARZV), Merle Combé (Die Leythe) en Luna Kuiper ('t Spaarne).

Voor onze jeugdafeling vond afgelopen weekend de laatste wedstrijd van dit seizoen plaats. Zowel jeugdwedstrijdroeiers als jeugdcompetitieroeiers deden mee, en de Amstel heeft zich ook op deze wedstrijd goed laten zien. Een prachtige afsluiter voor dit seizoen!

Hieronder een overzicht van de overwinningen:
2km
- Hannah (M16 1x)
- Hannah en Stanne (M16 2x zaterdag)
- Noor en Ernestine (M16 2x zondag)
- Ernestine, Hannah, Noor en Stanne (M16 4x)
- Lotte stuurde haar Willem III/ Alkmaarsche R&ZB/Maas/Aegir/Amstel heren naar de overwinning (J18 8+)

'Broken' 2km
- Kalle, Sergei, Alexander, Pieter en Oliver (s) (J16 C4*)
- Anna, Dashja, Saskia + invaller Naarden en Simon (s) (M16 4*)

Maar er deden nog veel meer jeugdleden mee, die het ook ontzettend goed hebben gedaan. Kijk voor alle uitslagen hier: https://regatta.time-team.nl/diyr/2022/results/c8bc11751-999e-4f0b-bf74-9f48b861ec1e.php