Uitslagen Amstelbeker

Uitslagen Amstelbeker

Geplaatst op 02-10-2022  -  Categorie: Algemeen

Afgelopen weekend vond de Amstelbeker plaats, een wedstrijd van 750m waarin de snelste achten van zowel algemene als studentenverenigingen het tegen elkaar afleggen in de strijd om de Fortunabeker (dames) en Palmbeker (heren). Deze editie was De Amstel weer van de partij met zowel een dames- als herenacht. Langs de rivier werd volop aangemoedigd, zo waren er ook veel Amstelsupporters, dank voor alle aanmoediging!

De ploegen zijn begin september begonnen te trainen, onder leiding van coaches Erik en Jan Frits. De heren zijn later opgestart dan de dames, veel dank aan Jip die de heren uiteindelijk bij elkaar wist te brengen. De heren hebben hard gestreden, maar moesten het tijdens de wedstrijd toch afleggen tegen andere ploegen. De dames wisten het na overwinning op De Laak, RIC en De Hoop te schoppen tot de A-finale. Daar bleek Beatrix te sterk, waarmee de dames tweede werden in het algemene veld. Alle uitslagen zijn hier terug te zien.

Bij terugkomst aan het vlot volgde een warm ontvangst van de heren en werd trots geproost op de prachtige wedstrijddag. Daarop volgde een diner (dank Mehdi!) waarbij volop nagepraat werd over de wedstrijden en vooruitgeblikt naar komend jaar.

amstelbeker-2022

Damesploeg: Anna, Chris, Leanne, Claartje, Anneke, Joelle (s), Marjolein, Liza, Myrte en Jan Frits (c)

amstelbeker-2022-heren

Herenploeg: Bram, Arno, Dirk, Jip, Robin, Lotte (s), Jaap, Yorick en Kerwin


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam