Uitslag Novembervieren

Uitslag Novembervieren

Geplaatst op 21-11-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Marjolein Dohmen

Op 5 november vond de 53e editie van de Novembervieren plaats. Een wedstrijd die elk jaar door menig wedstrijdroeier, zowel junioren als senioren en masters, verroeid wordt. Wie het snelst van het Kalfje naar de Hoop roeit wint zijn of haar veld of leeftijdscategorie. Een leuk stuk Amstel, want deze 4 kilometer is voor ons Amsterdamse roeiers zeer bekend vaarwater.

diner-novembervieren-2023Enkele dagen voor de wedstrijd kwam een deel van de startende ploegen samen tijdens het Novembervierendiner. Een gezellig diner, waar geproost werd op de wedstrijden en de baan alvast doorgesproken. En dat onder het genot van een heerlijke Italiaanse maaltijd (en hier en daar een wijntje).

Namens de Amstel deden 14 ploegen mee. Met in de ochtend nog een prima bries, werd het in het laatste middagblok nog spannend of de wedstrijd door zou gaan. Flinke uitschieters naar windkracht 8 leken roet in het eten te gooien, maar dankzij de windrichting (grotendeels zijwind) konden de ploegen alsnog van start. Een overzicht van alle uitslagen is hieronder, maar ook hier, te vinden.

Voor de M16 ploeg resulteerde het in een mooie tweede plaats. De M18 finishte als derde van het veld. Dit jaar was er ook een open C4* veld, en de ploeg van Lot Hammink (zie foto) eindigde op een knappe derde plaats.

mixed-novembervieren-2023 

uitslagen-novembervieren-2023


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam