Uitslag Amstelmarathon 2019

Uitslag Amstelmarathon 2019

Geplaatst op 14-04-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Simon Koch

amstelmarathon-2019
De Winnaars van het dit jaar voor het eerst aan de Amstel Marathon toegevoegde 2e Hoofdnummer DC2*. De ploeg van De Zaan, bestaande uit Anne Kruiver, Jolanda Boelen en Nicole van der Toom wonnen de bijbehorende Dames Bokaal met een tijd van 6u 23m 9s.

Voor deze 16e Amstel Marathon schreven zich 13 ploegen in waarvan 2 Amstelploegen. De roeisters in de Dames C2*, Bettine Lalieu, Dorine Schenk en Inger Waling roeiden voor het eerst een marathon in een C-Line C2* welke officieel niet is toegestaan vanwege het feit dat dit boottype veel sneller is dan de standaard C2*. Desondanks een goede prestatie met een tijd van 6u 20m 38s.

De andere Amstel ploeg met Florrie de Pater Florence van Rossum, Carine Hoogveld, Sanne Wichman  en Mieke Soelman behaalden de derde plaats in het totaal klassement met een geweldige tijd van 4u 43m 56s. Bravo dames!

Het geringe aantal deelnemers aan deze Marathon is zorgwekkend, we gaan ons beraden of we de Amstel Marathon volgend jaar wat aantrekkelijker kunnen maken!

Met dank aan de vrijwilligers, Nienke Engberts, Doris Muda, Karin Buurke, Rob Bijderwieden, Fons Kuiper, Eelco Koevoets en Rob Muda en het team van Joris voor de heerlijke soep met ballen!

De uitslagen:

uitslag-amstelmarathon2019


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam