Selectie Amstelbeker 2022

Selectie Amstelbeker 2022

Geplaatst op 26-07-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Marjolein Dohmen

Zondag 25 september is het zover: De Amstelbeker 2022! Bij deze eerste krachtmeting van het seizoen zal ook De Amstel met de sterkste vrouwen- en mannenacht aan de start verschijnen. Om dit te doen brengen we dit jaar wat meer structuur aan in de voorbereiding. Onder leiding van Jan Frits wordt een selectie gevormd en staat een team (wedstrijd)coaches klaar om de achten naar de overwinning te coachen. Lees hieronder meer over de selectieweken in september en hoe je je aan kan melden.

Wat?

Selectie & training vrouwen- en mannenacht Amstelbeker 2022

Wie?

Voor ervaren boordwedstrijdroeiers van alle leeftijden. Je bent op het moment van de selectie fit, sterk en zet graag alles op alles om samen te winnen. Ook zoeken wij ervaren stuurtjes.

Wanneer?

De selectie start begin september. Trainingen vinden plaats op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag op De Amstel. Zorg dat je beschikbaar bent op deze dagen.

Hoe?

De Amstel gaat voor de winst! Meld je individueel aan voor de selectie- en trainingsweken via wedstrijd@amstelroei.nl Laat ook even weten op welk boord je roeit (of multi bent)

Lijkt het je daarnaast leuk om verder betrokken te zijn bij dit proces? We zoeken bijvoorbeeld nog teamcoördinatoren. Laat het me weten door een mailtje te sturen naar wedstrijd@amstelroei.nl


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam