Schrijf je in voor de Onderlinge

Schrijf je in voor de Onderlinge

Geplaatst op 02-07-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Wessel Agterhof  -  Bron:

Tijdens het Amstel Lustrumweekend organiseert de Amstel weer een Onderlinge op zondag 15 september van 11.00 tot 15.00 uur. De Onderlinge is de traditionele clubdag van onze vereniging waarbij in zeer gezellige sfeer jong en oud, ervaren en beginner, zich mengt tijdens vaardigheids- en competitieve onderdelen. Doel is om als team zo goed mogelijk samen te werken op onderdelen als 250m op de Ergometer, skiff- en C1-wedstrijden, brughangen, racen in een 8 en suppen. Alle onderdelen vinden plaats op en rond ons clubgebouw.

Eerste prijs: een boot dopen!

De ploeg die als team het beste presteert mag nog dezelfde dag een boot dopen! Daarnaast zijn er nog diverse individuele prijzen die worden uitgereikt. En het leukste is dat je pas kort van tevoren weet wie je team is, omdat een van de doelen van de Onderlinge is om met andere leden dan je vaste roeiclub in contact te komen. De Amstel is tenslotte van ons allemaal.

Schrijf je nu vast in

Wil je meedoen aan de Onderlinge? Dat kan als roeier of als vrijwilliger in de organisatie. Schrijf je nu alvast in, want zonder jou erbij wordt het geen feestje.


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam