Schitteren na uitreiking van de eretekenen

Schitteren na uitreiking van de eretekenen

Geplaatst op 08-01-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Algemene zaken

In een zaal vol enthousiaste leden heeft tijdens de nieuwjaarsreceptie een welverdiende hulde gebracht aan waardevolle leden.

Een bijzondere uitreiking gaat naar Hannah Jonk, de roeister die ondanks een omslaan voor de start de eerste prijs won op de Skiffhead. Zij heeft een ereteken ontvangen voor haar prestatie van maar liefst 10 eerste prijzen.

In de schijnwerpers van erkenning straalt ook Marjolein Dohmen, nu benoemd tot Lid van Verdienste. Tijdens het wedstrijdroeien heeft zij tropenjaren doorgemaakt. Haar aanwezigheid was voelbaar bij de vereniging, nieuwe tradities ingevoerd van het Heineken/Head diner tot het Novembervieren diner, en haar bijdragen tijdens coach clinics voor Masters.

Nienke Engberts, ook bekroond met de titel Lid van Verdienste, is een constante kracht binnen onze gemeenschap. Haar veelzijdigheid komt tot uiting in haar rol als organisator van jeugdwedstrijden, jeugdinstructeur, voormalig wedstrijdcommissaris en organisator achter de succesvolle IJmeer Challenge.

Last but not least, ontvangt Wessel Agterhof terecht de eretitel van Lid van Verdienste. Zijn dynamische aanwezigheid in het bestuur tot 2022, de website, de zeilcommissie, nieuwsbrief, redactie, en nu ook het jubileumcomité, getuigt van een indrukwekkende toewijding en betrokkenheid die onze vereniging ten goede zijn gekomen.

hannah-jonk-10-eerste-prijzen-2024Hannah Jonk

marjolein-dohmen-lid-van-verdienste-2024Marjolein Dohmen

nienke-engberts-lid-van-verdienste-2024Nienke Engberts

wessel-agterhof-lid-van-verdienste-2024Wessel Agterhof

Fotografie: Leanne Kunz


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam