Roei-instuif elke zondag van 10.45 tot 13.00 uur

Roei-instuif elke zondag van 10.45 tot 13.00 uur

Geplaatst op 11-10-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: De Instuifcommissie

instuif

Hoezo Roei-instuif?

Een uitgelezen mogelijkheid om met andere leden van de vereniging te roeien en te leren kennen. Ook een kans om mensen te ontmoeten als je ploeg ‘vers bloed’ nodig heeft of graag een extra invaller heeft voor de wintermaanden. Voor nieuwe leden is de roei-instuif een mogelijkheid de vereniging te leren kennen.

Leden met veel roei-jaren in ‘de Amstel’ zullen zich herinneren dat vóór Corona de roei-instuif een levendige plek van uitwisseling was. We willen graag dit gebruik in ere herstellen, zodat weer vaker te horen is: ‘Zondag om kwart voor 11 op het vlot’.

Hoe dan?

Vanaf nu verloopt de roei-instuif via inschrijving. Op de homepage van de website is onder “MyFleet” een nieuwe gele knop “Kom naar de instuif”. De inschrijving gaat net als het afschrijven van een boot: klik op de knop, log in en schrijf je in.

De instuif coördinator van dat weekend schrijft de benodigde boten af en begroet iedereen ‘s zondags om 10.45 uur op het vlot.

Vind je dit een leuk initiatief, maar kun je niet op zondagen of anderszins: we horen graag ieders wensen en suggesties.

Wij wensen je inspirerende tochten en hopen je vaak te zien op ’t vlot.

De Instuifcommissie:

Mieke, commissaris Instructie

Lucy

Marianne

Marion

Ineke


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam