Renovatie Hobbemakade komt nu heel dichtbij

Renovatie Hobbemakade komt nu heel dichtbij

Geplaatst op 10-06-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Peter de Graaff

Zoals eerder gemeld gaat het kruispunt, de Hobbemakade en de ventweg volledig op de schop. Op dinsdag 11 juni gaat de eerste spade de grond in. Op het prikbord in de hal hangt het volledige verhaal. Hier een samenvatting van de belangrijkste punten.

Van juni tot en met december is het deel van Stadionweg tot de Roelof Hartstraat aan de beurt. Volgend jaar volgt het noordelijker deel naar de Ruysdaelstraat. Alles wordt vernieuwd. Openbare nutsvoorzieningen, leidingen, wegdek, funderingen en straatmeubilair. Ook is gekozen voor een andere wegindeling, verkeersregeling en prioriteiten.

De Amstel incl. de pachter voert regulier overleg met het project en de uitvoerder om de overlast tot een minimum te beperken. In de bevoorrading en botentransport is voorzien. Voor de leden is onderstaand kaartje van belang.

afsluiting-hobbemakade
We blijven bereikbaar, maar je zult verder weg moeten parkeren en ook de fietsers moeten vaker op zoek naar een andere plek. De doorgang van de Stadionweg naar de Van Hilligaertstraat is beperkt in één richting beschikbaar voor auto´s maar ook soms afgesloten. In september volgt 3 weken een volledige afsluiting als onze ventweg wordt bestraat en heringedeeld.

Wil je meer weten kijk dan op , of vraag het mij, Peter de Graaf. Ik voer namens De Amstel het overleg met project en stadsdeel.


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam