Opgelet! Toegangshal en sociëteit tijdelijk niet toegankelijk

Opgelet! Toegangshal en sociëteit tijdelijk niet toegankelijk

Geplaatst op 25-09-2021  -  Categorie: Algemeen

De bamboeparketvloer in de entreehal en sociëteit wordt binnenkort opgeknapt. Daardoor is de centrale hal en de sociëteit vanaf zaterdag 9 oktober tot en met zondag 17 oktober niet toegankelijk. Houd hiermee rekening mee als je de vereniging bezoekt!

De toplaag van de huidige afwerking laat helaas op diverse plekken los. De wens van meerdere leden en het bestuur is om, voordat we een nieuwe pachter hebben, de vloer op te knappen. Daar wordt nu aan gewerkt! Wij hebben een aannemer gecontracteerd die de bestaande afwerklaag op een professionele manier machinaal eraf schuurt. Wanneer dat gedaan is, wordt de bamboeparketvloer in een beschermende wax/olie gedaan. Deze wax/ olie moet eerst goed drogen voordat er overheen gelopen kan worden.

Om de werkzaamheden goed te laten verlopen zoeken we nog vrijwilligers om vrijdag 8 oktober te helpen met het leegruimen van de sociëteit. Je kunt je via de mail aanmelden bij Helen Wüst (6100tsuw.[antispam].@planet.nl). In overleg met Helen kunnen we eventueel eerder beginnen met het leegruimen. Het biljart is in goede handen van de Scheeve Pomerans. De Scheeve Pomerans zorgt ervoor dat het biljart uit elkaar wordt gehaald en tijdelijk elders wordt opgeslagen.

Ook zoeken wij nog vrijwilligers om in de week van 18 oktober de spullen weer terug te brengen naar de sociëteit. Hoe meer handen hoe sneller en makkelijker het gaat, dus meld je aan en spoor je ploeggenoten aan om mee te helpen. Dus meld je aan bij Helen Wüst (6100tsuw.[antispam].@planet.nl).

In de periode van zaterdag 9 oktober tot en met zondag 17 oktober kan er uiteraard wel geroeid worden. De loodsen zijn buitenom bereikbaar via het zijhek bij het Shellstation. De kleedkamers zijn via de rode buitendeur bij de keuken, halletje, ons terras en daarna de ergoruimte bereikbaar. Het krachthonk is via de botenloods bereikbaar.

Wij begrijpen dat deze werkzaamheden overlast geven. Maar we vragen hiervoor begrip en dat we na de werkzaamheden een mooie bamboeparketvloer hebben waar we nog jaren van kunnen genieten.

Namens het bestuur, 

René Visser
Commissaris gebouw

deo320px


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam