Nieuwe rubriek: Amstel Weet-Amuse

Nieuwe rubriek: Amstel Weet-Amuse

Geplaatst op 11-11-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Webredactie

awa-logoMet enthousiasme introduceren we een nieuwe rubriek: de "Amstel Weet-Amuse" (AWA)!

Het concept is eenvoudig. Als je een interessant feit, een boeiend stukje geschiedenis, een verrassende wetenswaardigheid of een prikkelend weetje hebt dat je wilt delen, stuur ons dan een mailtje. De webredactie zal deze inzendingen verzamelen en regelmatig een selectie ervan in de nieuwsbrief presenteren.

Let op: Een "Amstel Weet-Amuse" (AWA)-tje mag niet langer zijn dan maximaal 6 regels en een foto toevoegen maakt het altijd nog leuker!

Waarom "Amstel Weet-Amuse"?

Leren en ontdekken gaan altijd door. Daarom is dit een geweldige manier om samen te blijven groeien. Het maakt niet uit hoeveel we denken te weten; er zijn altijd meer verhalen, feiten en curiosa die wachten om ontdekt te worden. Deze rubriek biedt niet alleen de mogelijkheid om kennis te delen, maar ook om anderen te inspireren en te verrassen met interessante weetjes.

De "Amstel Weet-Amuse" (AWA), voorheen bekend als het "Wist U Dat” dat verscheen in het middenkatern in het blad Roeien, zal onze langdurige leden ongetwijfeld een vleugje nostalgie bezorgen en hen herinneren aan hoe kennis altijd al een waardevol onderdeel van onze leden is geweest.

We kijken uit naar jullie boeiende bijdragen.

We trappen af met een feestelijk Amstel Weet-Amuse:

Amstellid Heleen van der Molen heeft zojuist haar diploma Kamprechter B behaald. Van harte gefeliciteerd!


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam