Nieuw seizoen, nieuwe (tijdelijke) functie

Nieuw seizoen, nieuwe (tijdelijke) functie

Geplaatst op 11-03-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Vicevoorzitter

Beste leden,

Zoals sommigen van jullie wellicht afgelopen weekend al hebben opgemerkt, ben ik de komende weken niet alleen voor, maar ook áchter de bar te vinden. Ik ga namelijk tijdelijk in dienst bij Mehdi als medewerker!

Voor degenen die mij al kennen of mijn introductie van 1,5 jaar geleden hebben gelezen, kan dat misschien verwarrend zijn. 'Jij bent toch arts??' Dat klopt! Echter heb ik de komende 3 maanden even een onbetaalde pauze. Dit heeft te maken met het feit dat je in het tweede jaar van de huisartsenopleiding de mogelijkheid krijgt om een aantal maanden onbetaald verlof op te nemen, afhankelijk van je ervaring. Hier heb ik voor gekozen, dus ik zit de komende 3 maanden zonder inkomen. Nu leek het mij heel leuk om juist iets compléét anders te doen in deze periode.
En wat is er dan leuker dan op je eigen vereniging te komen werken! Op deze manier kan ik ervaring opdoen in een hele andere bedrijfstak en leer ik ook de leden van onze mooie vereniging nog beter kennen.\

De komende weken zien jullie mij dus vaak op dinsdag en woensdag tijdens het clubeten en in het weekend voor een kopje koffie na het roeien. Ter verduidelijking: tijdens deze uren ben ik echt aan het werk voor Mehdi en niet bezig met bestuurszaken. De bestuurszaken plan ik los van mijn werkzaamheden in.

Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben, dan kunnen jullie altijd mailen naar vicevoorzitter@amstelroei.nl of spreek mij aan op de vereniging.

Tot aan de bar voor een biertje of kopje koffie!

joelle-vVriendelijke groeten,
Joëlle Zaal
vicevoorzitter


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam