Krachthonk: de bouw start binnenkort!

Krachthonk: de bouw start binnenkort!

Geplaatst op 13-06-2024  -  Categorie: Algemeen

De subsidie van de Gemeente Amsterdam was al toegezegd, de omgevingsvergunning is medio mei verleend en ook de beschikking van de BOSA-subsidie is nu ontvangen.

De beoogde aannemer, waar we al zo lang mee in gesprek waren had helaas geen tijd meer, maar door de energieke inspanning van René heeft Bouwbedrijf Nieuwenhuizen uit Beverwijk een mooie offerte uitgebracht. Afgelopen woensdag 12 juni hebben we hen de opdracht verleend en de klus kan beginnen!

In de eerste of tweede week van juli starten zij met de bouwwerkzaamheden. Het eén en ander is afhankelijk van toelevering van materialen en de beschikbaarheid van onderaannemers. De werkzaamheden zullen ongeveer drie weken duren. Wanneer de planning definitief is zullen wij via deze site de leden hierover informeren.

Dat betekent dat we, als alles volgens de planning verloopt, het krachthonk met ’t jubileum in gebruik kunnen nemen. Mooier kan haast niet!

En, even voor de goede orde: Tijdens de verbouwing kan er gewoon geroeid worden!!!

 

Namens de krachthonkcommissie,

Frank van Unen, Marco Romano, Jip Claassens en René Visser

 

 

img-6220

Naast het vergroten van de krachtruimte zullen er diverse aanpassingen in de ruimte komen. De huidige bovenbeglazing wordt vervangen door doorzichtig brandwerendglas. De deur wordt vervangen door een brandwerende deur met brandwerendglas erin. Daardoor krijgt de krachtruimte meer zichtbaarheid in ons gebouw.


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam