Commissie Jong Amstel stelt zich voor

Commissie Jong Amstel stelt zich voor

Geplaatst op 11-10-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Commissie Jong Amstel

jong-amstel-groepsfotoOns werd gevraagd een stukje te schrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief over wat wij doen en wat er op de planning staat. Ja, wat doen wij nou eigenlijk als commissie? Wij, Chris Oskam, Leanne Kunz, Jaap van der Molen en Joëlle Zaal, zetten ons in voor de leeftijdsgroep 18 t/m ca. 35 jaar van onze vereniging. Wij vinden het belangrijk dat deze groep groeit en dat mensen aansluiting vinden met elkaar. Dat is namelijk niet altijd even makkelijk. Er zitten nog best wat verschillen in roeiniveau binnen deze groep. Er zijn mensen die al jaren wedstrijden geroeid hebben bij de Amstel of een van de studentenverenigingen, maar ook mensen die pas sinds een paar weken in de boot zitten. En niet alleen op roeiniveau, maar ook qua achtergrond. We hebben mensen uit Duitsland, Spanje, Zwitserland. Noem het maar op! Gelukkig maakt dat voor ons allemaal niet uit. Sinds kort zijn we gestart met een vaste trainingsavond op dinsdag waarbij we gezamenlijk op de ergometer stappen of het krachthonk in duiken. En 1x in de maand gaan we daarna ook nog gezellig met elkaar eten!

Om onze groep nog meer te laten groeien hebben we afgelopen 24 september een Jong Amstelborrel georganiseerd wat een groot succes was. We hopen hier een traditie van te kunnen maken en zo ons ledenbestand langzaam uit te breiden. En niet alleen voor Jong Amstel organiseren we activiteiten, maar ook voor de hele vereniging. Zo is er dit jaar al een Olympische avond geweest met de gouden medaillewinnaars van afgelopen Olympische Spelen en een succesvolle Pubquiz!

We houden elkaar op de hoogte via onze eigen groepswhatsapp van nieuwe evenementen. Voor de komende tijd zal dat onder andere een speeddateborrel worden, zodat mensen zelf ploegjes kunnen vormen om samen te roeien. Daarnaast hebben we ook leuke plannen voor het jubileumjaar, zoals een meerdaagse roeitocht en een groot Jong Amstelfeest! Wij kijken er al naar uit.

jong-amstel-filmpje-kijkenWil je meer weten over onze commissie of ben je tussen de 18 en 35 jaar en zit je onverhoopt nog niet in de whatsapp-groep? Mail dan naar letsmagnoj.[antispam].@amstelroei.nl 

jong-amstel-groepsfoto-2


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam