Instructie, afroeien en vaardigheidsproeven

Instructie, afroeien en vaardigheidsproeven

Geplaatst op 04-06-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Mieke Soelman

Onlangs zijn we weer gestart met de Skiff- en C1-instructie. Omdat er alleen in éénpersoonsboten geroeid mag worden waren er veel aanvragen voor skiff- en C1-instructie. Helaas is er daardoor nog niet voor iedereen plaats in de instructie. We heben dus een aantal roeiers moeten teleurstellen en ze op de wachtlijst geplaatst. Zodra er weer plaats is zullen de roeiers die dan kunnen starten een mail krijgen van de instructiecommissie.

Voor de afroeitesten wordt naar een geschikte datum gezocht, zodat degenen die al voor de winterstop met skiff- of C1-instructie gestart zijn binnenkort kunnen afroeien. Waarschijnlijk eind juni of begin juli.

Vaardigheidsproef op 4 juli

De eerstvolgende datum voor de vaardigheidsproef is zaterdag 4 juli. Opgeven kan door een mailtje naar mij (eitcurtsni.[antispam].@amstelroei.nl) te sturen. Dit kan tot uiterlijk dinsdag 30 juni.

Meer informatie over afroeien en vaardigheidsproeven is hier te vinden. Let op, dit is algemene informatie. Vanwege corona kan alleen worden gevaren in eenpersoons boten.


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam