Themabijeenkomst vernieuwing sociëteit: een jubileumcadeau in de maak!

Themabijeenkomst vernieuwing sociëteit: een jubileumcadeau in de maak!

Geplaatst op 06-12-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Algemene zaken

Tijdens de laatste ALV hebben we een inspirerend concept gepresenteerd voor de vernieuwing van onze sociëteit, ontworpen door een getalenteerde binnenhuisarchitect. Nu is het moment aangebroken om samen stappen te zetten en dit idee tot leven te brengen. We willen niet alleen praten over verandering, maar ook jullie inbreng en creatieve suggesties ontvangen.

Op 20 december organiseren we een unieke bijeenkomst waar alle leden worden uitgenodigd om hun gedachten, ideeën en handige tips te delen. Deze avond gaat verder dan een traditionele inspraakavond; het is een kans om samen te bouwen aan een vernieuwde en levendige sociëteit die we allemaal trots kunnen noemen.

En dat is nog niet alles! In 2024 vieren we het jubileumjaar van onze roeivereniging. Wat zou het een geweldig cadeau zijn om de vernieuwde sociëteit te presenteren aan al onze bezoekers in dat bijzondere jaar. Laten we samen dit jubileumjaar extra speciaal maken!

Jullie aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld! Kom op 20 december om 20.00 uur naar de sociëteit en laten we samen de toekomst van onze verenigingsruimte vormgeven.

 

impressie-1


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam