Hobbema of Hobbelmaar kade?

Hobbema of Hobbelmaar kade?

Geplaatst op 31-08-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Peter de Graaf

D'r gaat weer veel veranderen bij ons voor de deur. Het project gaat een nieuwe fase in. Ook onze ventweg komt nu in beeld. Voor de leveranciers van Joris en de botentransporten is een passend alternatief gevonden. Lees verder voor de details.

Rijbaanwissel

Op 2 september wordt de westelijke rijbaan geasfalteerd, daardoor kan 2 dagen later het verkeer van de oostbaan overgezet worden naar de westbaan. Nog steeds éénrichting vanaf de Ceintuurbaan. Tegelijkertijd wordt de toegang vanaf de Van Hilligaertstraat afgesloten. Verkeer naar de Shell wordt dan vanaf de Scheldestraat  geleid via F.Bol en Ceintuurbaan naar de nieuwe rijbaan op de Hobbemakade en met een Ubocht naar de Shell.Onze ventweg blijft zolang mogelijk bestraat en later van rijplaten voorzien. Na het tanken is het verplicht rechtsaf de Van Hilligaertstraatin te rijden. De Shell blijft open op  één of twee dagen na. Er blijft tijdens het project één taxi laadpaal in de lucht.Verder is parkeren bij ons voor de deur dan onmogelijk

Ook anders fietsen

Na 13 september wordt het fietsverkeer vanaf de Van Hilligaertstraat naar de rechter rijbaan geleid en mag niet meer voor bij ons langs. Inrijden vanaf de Stadionweg of Reinier Vinkeleskade is trouwens voor alle verkeer afgesloten.

Fietsenrekken nabij onze vereniging worden in de tweede helft september, datum volgt nog, op het voorterras als tijdelijke fietsenstalling geplaatst in afwachting van de nieuwe rekken (voor 66 fietsen) haaks op de oprijbaan.

Waarschuwing

Leden die hun fietsen in het werkgebied van het project plaatsen, lopen risico dat die direct verwijderdworden naar de opslag in het westelijk havengebied. Slot kwijt, boete en opslagkosten zijn de consequenties.

Meer weten of vragen?

Bel, mail of app me en ik ga op zoek naar het antwoord.
Peter de Graaf (06 13179715)


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam