Gent May Regatta 2023

Gent May Regatta 2023

Geplaatst op 25-05-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Iza

Gent May Regatta 2023

De jaarlijkse baanwedstrijd in Gent vond plaats op 6 en 7 mei. Iza scheen won brons in het lichtdamesveld (onder 23 jaar) en schreef onderstaand verslag:

 

2023-05-gent2023-03Op vrijdag gingen wij met het hele wedstrijdteam naar Gent om daar wedstrijden te roeien. Wij verbleven in een heel mooi hostel midden in het centrum. De kamer was geweldig en vanaf onze kamer hadden wij een goed uitzicht op het centrum. Op zaterdag begonnen de wedstrijden, het was lekker weer, maar de baan was vreselijk. Er waren heel weinig balletjes in het water en er miste een lijn boven het water, dus recht in de baan blijven liggen, was al een grote uitdaging.

Tussen de wedstrijden door was er een goede sfeer, wij zaten met RIC samen in een tent met een lekker muziekje op, zo kwamen wij de dag wel door. Ook konden wij nog even terug naar het hostel waar wij aan het water konden zitten, met een lekker bakje aardbeien. In de avond hadden wij een beetje vrije tijd en konden wij de stad een beetje verkennen. Een lekkere Belgische wafel zorgde dan ook voor een goede afsluiting van de eerste wedstrijddag.

De zondag begon rustig, lekker ontbijten en onze tassen inpakken. Het weer was iets minder goed, de regen viel met bakken uit de hemel. Toen wij op de baan aangekomen waren, was het weer een beetje opgeklaard en konden er weer wedstrijden geroeid worden.

Het was een goed wedstrijdweekend, wij hebben veel ervaringen op gedaan en er is ook zeker goed gescoord. Een paar Amstelmeisjes hebben prijzen binnengehaald. Hannah en Noor zijn derde geworden in het M16 2x-veld. Ook is Hannah samen met Stanne, Anna en Fleur (Tromp) tweede geworden in het M16 4x-veld. Maar ook Iza is derde geworden in het lichtedamesveld onder 23.

 

 

 

2023-05-gent2023-02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2023-05-gent2023-04

 

 


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam