Even voorstellen: de toercommissie

Even voorstellen: de toercommissie

Geplaatst op 10-03-2018  -  Categorie: Interviews  -  Auteur: Peter de Graaf

Wie zijn wij?
Bram Munnik
Arnd Brüninghaus
Annette Schneemann

Annette
Sinds 2015 ben ik lid van de Amstel. Na het behalen van de benodigde papiertjes roei ik met Miep op woensdag, zaterdag of zondag. Ik heb het erg naar mijn zin bij de Amstel, waar iedereen altijd vriendelijk en behulpzaam is en waar het bovendien goed roeien en toeven is. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen ik gevraagd werd om samen met Arnd en Bram de komende jaren de toercommissie te bemensen.
Organiseren is een van de dingen die ik al sinds jaar en dag doe voor mijn werk. Met het organiseren van toertochten zoals de Nationale avondtocht en de Koningwintertocht kan ik iets bijdragen aan onze leuke roeivereniging.

Arnd
Sinds 2015 ben ik lid van de Amstel, wij zijn toen als drie vrienden lid geworden en hebben veel plezier met en op de club. Ik roei in de MIEP groep op woensdag waarna wij ook meestal gezellig blijven eten. Zaterdag is het vaste prik om op snelheid naar de Amstelgeuzen te roeien en ons te verbeteren. Ik heb altijd al gehouden van alles dat met water en reizen te maken heeft, vandaar mijn ambitie voor de toer commissie. Als het lekker is in de zomer spring ik bij de stuurwissel dan ook graag even in de Amstel. “Als er maar water onder zit!”
In het echte leven ben ik architect.

Bram
Sinds 3 jaar woon ik in Amsterdam aan het Zuider-Amstelkanaal en zag voor mijn huis heel wat roeiboten voorbijkomen. Ik dacht, dat wil ik ook, die watersport heb ik nog niet beoefend. Vanaf juni 2015 lid en al (?) bijna mijn C1… Naast een leuke sport is het sociale aspect, het “verenigingsleven”, en nieuwe vrienden maken, misschien nog wel belangrijker. In de zomer is het roeien soms lastig te combineren met mijn andere watersport, wedstrijdzeilen in de Valk. (en met zeilen is stuurboord gewoon rechts…) Mijn centen verdien ik met het op de “centen” van zorg- en onderwijsinstellingen passen, met een ander woord “Treasurer”.

We hebben er zin in en hopen de hoge kwaliteit van de vorige toercommissie te kunnen handhaven!
Zin om mee te helpen… laat het ons weten!
reot.[antispam].@amstelroei.nl


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam