De zoektocht naar een nieuwe pachter

De zoektocht naar een nieuwe pachter

Geplaatst op 19-08-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Nienke Engberts

Ondanks dat het door de coronamaatregelen onzekere tijden zijn voor horeca-ondernemers, hebben zich meerdere kandidaten gemeld voor de pacht van de Amstelsociëteit. De wervingscommissie heeft een aantal eerste verkennende gesprekken gevoerd waarbij drie kandidaatpachters hebben aangegeven interesse te hebben in een vervolg. Met het bestuur wordt binnenkort besproken welke kandidaten de voorkeur krijgen voor een vervolggesprek.

De kandidaten die de tweede ronde ingaan zulen kennismaken met een afvaardiging van de leden, zodat we een gedegen keuze kunnen maken. Overigens kunnen kandidaten zich nog steeds melden, want we hebben liever een groter aantal kandidaten om een keuze uit te maken.

Het proces loopt mede door de zomervakantie iets langzamer dan gehoopt, waardoor de gewenste startdatum van 1 september niet gehaald zal worden. Voor nu is het vooral belangrijk dat we de meest geschikte kandidaat kiezen waarmee we goede afspraken kunnen maken voor de toekomst.

Ondertussen zorgen we ervoor dat de nieuwe pachter in een gespreid bedje terecht komt. De bar en de keuken krijgen een grondige schoonmaakbeurt en de vloer van de sociëteit wordt opgeknapt. De bovenlaag van de houten vloer wordt verwijderd waarna het een waxbeurt krijgt. In de tussentijd kunnen leden gebruik blijven maken van de sociëteit en het terras om er een hapje te eten of een kopje koffie of thee te drinken.


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam