De regiowedstrijden komen er weer aan

De regiowedstrijden komen er weer aan

Geplaatst op 02-03-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Algemene zaken

De regiowedstrijden komen er weer aan

Je hoeft niet een ervaren roeier te zijn om mee te kunnen doen aan een roeiwedstrijd. Voor beginnende roeiers of roeiers die nooit aan een ‘echte’ wedstrijd hebben meegedaan zijn er de regiowedstrijden. We organiseren deze samen met de andere roeiverenigingen in Amsterdam. Vijf keer per jaar kun je je meten aan andere roeiers. En elke wedstrijd is op een andere vereniging, drie op de Amstel, die bij ons op het Noorder Amstelkanaal en de laatste op de Bosbaan. De wedstrijden zijn ontzettend leuk, iedereen heeft veel plezier en je komt ook eens binnen bij andere verenigingen. 

Je kunt met je ploeg meedoen in een C2, een C4 en in een gladde boot. Dat kan met alleen een vrouwen- of mannenploeg of gemengd. De eerste wedstrijd is op 13 april bij de Hoop. Op de poster (on-line en op het prikbord op de vereniging) kun je zien wanneer de andere wedstrijden zijn en hoe je je op moet geven.

Wil je nog wat meer informatie hebben, mail naar peirrolf.[antispam].@dds.nl of neieoroiger.[antispam].@amstelroei.nl. Zie ook: regioroeien.nl/regioamsterdam.


poster-2024-regioroeien


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam