De Amstel zoekt een jeugdcoordinator

De Amstel zoekt een jeugdcoordinator

Geplaatst op 11-07-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Anneke van den Brink

Roei- en Zeilvereniging De Amstel zoekt vanaf 20 augustus een nieuwe jeugdcoördinator

slideshow-03 3

Wellicht heb je al eens een blauwe flits voorbij zien vliegen over één van de roeiwateren in Nederland of daarbuiten. Onze jeugd doet op alle niveaus mee, en voor iedereen is er plek. Plezier staat voorop, maar er is voor iedereen de mogelijkheid zich te ontwikkelen op zowel sociaal als sportief vlak.

Jeugdcoördinator

(+/- 8 uur per week)

Na de lastige coronatijd heeft de Amstel een bloeiende junioren afdeling opgebouwd met veel inzet van enthousiaste vrijwilligers. Nu we in wat rustiger vaarwater zijn beland is het tijd om een deel van dit werk in handen te geven van een enthousiaste professional. Wij zoeken een coördinator die onze jeugdgroep met behulp van instructeurs begeleidt, de trainingen vormgeeft en in directe communicatie met de ouders staat. Heb je ervaring met jeugdinstructie en vind je het leuk om, samen met een groep vrijwilligers, met junioren van 10 tot 17 jaar te werken? Dan is dit echt iets voor jou!

De instructie- en competitiejeugd roeit op zaterdag om 11.45 uur. Op een doordeweekse dag (bij voorkeur woensdag) mag de jeugd na afroeien samen het water op om samen plezier te maken.
We streven ernaar om 4 à 5 keer per jaar een nieuwe groep van 5 tot 8 kinderen te laten instromen.

Als jeugdcoördinator ben je de spin in het web tussen de kinderen, instructeurs, ouders, (jeugd)bestuur en vereniging. In onze instructie proberen we de leskaarten van de KNRB te volgen en trachten we ook ieder jaar enkele ervaren jeugdleden tot jeugdinstructeur niveau 1 op te leiden.

Heb jij roei-ervaring, ben jij een plantalent, een sociaal type met een hart voor de jeugdroeiers? Dan komen wij graag met jou in contact!

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die bekend is met onze vereniging, maar staan ook open voor eenieder die enthousiast is en zich verbonden voelt met de vereniging.

Dus...

Ben jij

  • enthousiast
  • flexibel
  • stressbestendig
  • positief ingesteld
  • toegankelijk

En kan jij

  • duidelijk communiceren met verschillende partijen
  • motiveren, aansturen en begeleiden van jeugdroeiers en instructeurs
  • structuur bieden binnen de huidige jeugdafdeling
  • de juiste balans tussen inspanning en ontspanning creëeren tijdens en buiten trainingen
  • een toekomstvisie ontwikkelen en tot uitvoering brengen voor een groeiende jeugdafdeling en de vrijwilligers die hierbij helpen

Beloning

De jeugdcoördinator zal een bij de functie passende vergoeding ontvangen.

Stuur je motivatie met CV per mail naar Anneke van den Brink, vice-voorzitter R&ZV De Amstel

 


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam