De Amstel biedt al jaren begeleiding voor aangepast roeien

De Amstel biedt al jaren begeleiding voor aangepast roeien

Geplaatst op 23-05-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Algemene zaken

De Amstel biedt ook begeleiding voor aangepast roeien (met een verstandelijke beperking). Vorige week was het opnieuw een feestelijke gelegenheid toen een van onze leden succesvol een diploma behaalde.

Op de onderstaande foto ziet u links begeleider Jan Scheltens, cursist Marcello Vergara, begeleider Amstellid Joost Adriaanse en rechts Linde Oosterhuis.

Linde is al 18 jaar een toegewijd lid van De Amstel en heeft talloze prijzen gewonnen tijdens de Special Olympics Nationaal. Ze poseert trots met haar indrukwekkende verzameling medailles.

Amstellid Eelco Koevoets, een andere begeleider, die al jaren het aangepaste roeien op vrijdagmiddag begeleidt, staat niet op de foto.

In het bijgevoegde filmpje ziet u Marcello Vergara, die met succes zijn test 1 heeft afgerond. Naast hem staat Joost Adriaanse, die als examinator het diploma aan Marcello heeft uitgereikt.

De Amstel blijft zich inzetten voor een inclusieve sportomgeving, waar iedereen de kans krijgt om zijn talenten te ontwikkelen en te groeien, ongeacht hun persoonlijke uitdagingen.

Marcello's diploma is een prachtig voorbeeld van wat mogelijk is met de juiste begeleiding en doorzettingsvermogen.


2024-05-18-aangepast-roeien-linde-en-marcello-vergaraV.l.n.r. Jan Scheltens, cursist Marcello Vergara, begeleider Amstellid Joost Adriaanse en Linde Oosterhuis.

2024-05-18-aangepast-roeien-marcello-vergara-met-joost-adriaanseCursist Marcello Vergaramet met zijn diploma en zijn begeleider Amstellid Joost Adriaanse.

2024-05-18-aangepast-roeien-linde
Linde Oosterhuis met al haar medailles.amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam