Coastalcommissie: voorbereidingen en introductie seizoen

Coastalcommissie: voorbereidingen en introductie seizoen

Geplaatst op 11-02-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Coastalcommissie

Ondanks dat de temperaturen nog niet echt in de dubbele cijfers zitten, zijn onze gedachten al volop in de strandsferen! We zijn namelijk druk bezig met de voorbereidingen van het nieuwe coastal seizoen. Dit weekend hebben we de containers weer opgefrist en een inventarisatie gemaakt om het in- en uitbrengen van de twee coastal skiffs te vergemakkelijken.

Verder zijn we bezig met de voorbereidingen om het voor leden makkelijker en toegankelijker te maken om de coastal boot een keer uit te proberen. Wanneer je als roeier met een S4 test, het handboek hebt doorgenomen en een keer de instructie middag op IJburg hebt gevolgd, zal het mogelijk worden om boten af te schrijven in het afschrijfboek. 

Je kunt dan beginnen met roeien op binnenwater en wanneer je je senang voelt met de boot en elkaar, kun je verder ontdekken en buitengaats roeien en surfen over de golven.

De introductiemiddagen worden gepland in april en mei op zaterdag en/of zondagmiddag tussen 15.00 en 17.00 uur op Strand IJburg bij het Coastal Rowing Centre. Strand IJburg is een stadsstrand in Amsterdam Oost aan de Pampuslaan 505.

Zaterdag: 6 april 18 mei 15 juni
Zondag: 7 april 19 mei 16 juni

Je kunt je hiervoor aanmelden via latsaoc.[antispam].@amstelroei.nl 

Daarnaast komt er een dubbel-twee coastal boot op de club. Dit geeft je de mogelijkheid om de boot een keer te proberen op het vertrouwde water van de Amstel.

Mocht je vragen hebben, schiet ons gerust aan! 

Nienke, Arno en Willemke
Coastalcommissie

coastalcommissie
photo-2023-07-22-20-52-28
photo-2023-09-25-12-58-53


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam