Blik op de Bosbaan Voorjaarsregatta en Carpit Noctem!

Blik op de Bosbaan Voorjaarsregatta en Carpit Noctem!

Geplaatst op 20-04-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Marjolein Dohmen

Afgelopen weekend, 16 en 17 april 2022, vonden de Bosbaan Voorjaarsregatta en de Carpit Noctem plaats. Waar onze wedstrijdjeugd op de Bosbaan in kleine nummers streed voor plaatsing op het NK klein aankomend weekend, roeiden op de Amstelrivier vele studentenploegen (en enkele 'burgerverenigingploegen') tijdens de Carpit Noctem de schemering door.

Op de Bosbaan Voorjaarsregatta vlogen zowel onze M16 Ej4* met Carmen, Noor, Ernestine, Sarah (RIC) en Simon (s) als onze M16 2x met Ernestine en Noor als eerste over de finish. Alle uitslagen vind je hier. De Carpit Noctem is gewonnen door Sarah en Maartje (RIC) in het D2x veld. Deze uitslagen vind je hier. Gefeliciteerd!

Aankomend weekend vindt de Hollandia / NK klein plaats op de bosbaan (22 t/m 24 april 2022). Wederom zal onze wedstrijdjeugd in actie komen, waarbij een aantal zelfs strijden om de NK-titel (Phaedra, Liza en Hannah). De NK-finales zijn te zien op zondag. Kijk hier voor alle informatie over dit wedstrijdweekend. Zien we jou ook langs de kant?

m162x-ernestine-noor-bosbaan-voorjaars

Ernestine en Noor pakken het M16 2x blik tijdens de Bosbaan Voorjaarsregatta

m164-bosbaan-voorjaars

En in het M16 Ej4* veld gingen Carmen, Noor, Ernestine, Sarah (RIC) en Simon (s) er met de winst vandoor

sarah-en-maartje-winnen-carpit-noctem

Sarah en Maartje winnen Carpit Noctem


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam