Biljartseizoen De Scheeve afgesloten

Biljartseizoen De Scheeve afgesloten

Geplaatst op 10-06-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Peter de Graaf

Finalepartijen
De finale partijen in bandstoten en om het clubkampioenschap sloten ons seizoen waardig af. Cees Vente bleek -weliswaar na verlenging na gelijk spel- de banden machtig en Theo Houwink ten Cate mocht als clubkampioen de Ome Willem wisseltrophee veroveren. Na een hartverwarmend koud buffet werden alle overige prijzen uitgereikt. Daarbij werd speciale aandacht gegeven aan de vorig jaar overleden Manolo Sanchez, die zich in alle spelvormen op het groene laken thuis wist.

Kortom een allrounder
Vandaar de nu ingestelde AllRound wisselprijs voor de best presterende in onze competities. Annelies Sanchez overhandigde de Manolo Sanchez plastiek aan de eerste winnaar Jan Lepeltak die de komende zomer in verband met het timmeren van een prijzenkast niet aan roeien toe zal komen.

Een blije AllRound kampioen 2019 Jan Lepeltak ontvangt de Manolo wisselprijs uit handen van Annelies Sanchez

De traditionele pubquiz waarbij twee zotte commissieleden meer kunnen vragen dan alle (eigen)wijze Scheeveleden kunnen beantwoorden, sloot de avond af. Een aantal heeft zich dan ook spontaan aangemeld bij de geheugentraining van tv MAX.

Vrijdag 4 oktober weer
Dan start de Scheeve met haar 89ste seizoen. Met de openingspartij, een mosselmaaltijd en bijzondere spelletjes op en naast het biljart. De verwachting dat we in 2021 90 jaar vieren staat een paal boven water.

Ook meedoen? Ja, maar ik kan niet biljarten
Dat is perfect want dan pas je naadloos bij veel andere spelers. Tijdens je spel krijg je meer aanwijzingen dan je lief is. Geen keu? Ook geen probleem, er staan er genoeg in het rek. Wel even aanmelden voor 15 september. Dan spelen we een proefpartij om je gemiddelde vast te stellen. Vragen of aanmelden? Dat kan bij Fons Kuiper of Peter de Graaf.
Dus tot spoedig.


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam