Amstelroei.nl in een nieuw jasje

Amstelroei.nl in een nieuw jasje

Geplaatst op 12-06-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Webredactie

Zoals je ziet is Amstelroei.nl vernieuwd. We zijn nu volledig over op het administratie- en websysteem e-Captain. Dat betekent onder andere dat je zelf wijzigingen kunt doorvoeren in je NAW-gegevens, rekeningnummer, mailadres, etc. En dat scheelt onze administratievrijwilligers bergen werk!

De komende dagen sturen we alle Amstelleden een e-mail met daarin een gebruikersnaam en wachtwoord voor de site. Je kunt zowel je gebruikersnaam als je wachtwoord wijzigen als je ingelogd bent. Tip: maak beide goed te onthouden, want binnenkort zul je ze ook nodig hebben om in te loggen in het afschrijfboek. Op dit moment gebruik je daar nog je lidnummer en wachtwoord voor en is het systeem MyFleet nog in gebruik. Zodra dit gaat veranderen lees je dat op deze site.

Als je je gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen hebt en het lukt niet goed om in te loggen of gegevens te wijzigen, dan ben je van harte welkom om voor uitleg op 19 juni van 20.00 tot 22.00 uur in de bestuurskamer. Onze techneuten staan dan voor je klaar. Je bent op dat moment ook van harte welkom wanneer je nog geen mail van ons ontvangen hebt. We controleren dan of je we juiste mailadres hebben.

Veel plezier met ons vernieuwde amstelroei.nl!


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam