Amstel Pubquiz smaakt naar meer

Amstel Pubquiz smaakt naar meer

Geplaatst op 15-02-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Webredactie

img-2211De dames van de Club 8 vonden het wel weer eens tijd voor wat reuring in de societeit. In overleg met pachter Joris gingen de deuren afgelopen donderdag open voor een groep fanatieke allesweters die in teamverband alle tafeltjes vulden. Onder het geknipper van de discolichten werd tot vlak voor het startschot aan de stamtafel door de vrijwel voltallige club 8 nog haastig geknipt en overlegd. Op het biljart een uitstalling van prijzen voor de beste drie teams met in het midden een prachtige gouden wisselbokaal.

“Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd!”

Wat een ietwat chaotische voorbereiding leek te zijn werd weggepoetst door de vlekkeloze presentatie van de vragen en de strakke uitleg van de spelregels: “Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd!”. De teams moesten aan de bak, want de vragen varieerden van het herkennen van cabaretiers op foto’s, het noemen van naam en nummer van muziek uit de jaren zeventig tot en met tien tot de meest uiteenkopende nutteloze weetjes. Het leverde flink wat hoofdbrekers op en bij het noemen van de oplossing klonk met regelmaat een vlaag van herkenning door de zaal. Gejuich klinkt er zelfs wanneer wordt aangekondigd dat er in een tussenronde een portie bitterballen gewonnen kan worden.

Tijdens de slotronde met enkel vragen over het roeien weet team ‘onBESTUURbaar’ (jawel, met enkel bestuursleden) zich van een derde naar de eerste plek te promoveren. Een mager applaus klinkt en ook de bestuursleden kijken in eerste instantie wat verbaasd op, maar weten dat snel om te buigen in trots wanneer ze met de wisseltrofee op de foto worden gezet.

Uitslag Amstel pubquiz

  1. OnBESTUURbaar
  2. Easyroeiers
  3. Team Oosterpark

Dat de Club 8 dames weten hoe een feestje georganiseerd moet worden wisten we al (het lustrumfeest was een groot succes!). Nu we weten dat ze ook een pubquiz in goede banen kunnen leiden kijken we uit naar het volgende feestje dat dit enthousiaste team voor ons als Amstelleden te bieden heeft. Het was dan ook niet gek dat het grootste applaus van de avond naar de organisatie van de pubquiz ging. Hulde!

img-2212

img-2216


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam