Volg Phaedra op de worldcup

Volg Phaedra op de worldcup

Geplaatst op 18-06-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Marjolein Dohmen

Donderdag 16 juni is de tweede wereldbeker in Poznan van start gegaan. Onze eigen Phaedra van der Molen is samen met haar coach Jan Frits de Gans afgereisd naar Polen om deel te nemen aan deze wereldbeker, waaraan meer dan 600 roeiers uit 36 landen meedoen. Phaedra gaat samen met Martine Veldhuis (Nereus) in het lichte dames dubbeltwee veld op jacht naar goud. Op vrijdag kwamen ze voor het eerst in actie en inmiddels is bekend dat ze morgenochtend (zondag 19 juni om 9.30 uur) de B-finale roeit.

De wedstrijden thuis natuurlijk ook live te volgen via het audio commentaar vanuit World Rowing. Op zondag zijn de A-finales te volgen via de livestream. Het audiocommentaar en de livestream zijn te vinden op worldrowing.com. Daarnaast geeft World Rowing aan dat NPO1 de finales op zondag uitzendt. We hopen natuurlijk van harte dat er ook aandacht is voor de B-finales.

Mocht je het leuk vinden om op de vereniging de finales te bekijken, dan kan dat! Mehdi zorgt dat het scherm in de sociëteit de finales op zondag uitzendt (tussen 10:00uur en 14:00uur).

Informatie over World Cup II

Op donderdagavond start het toernooi voor de mannen en vrouwen in de skiff en twee-zonder. Op vrijdag zijn de heats en herkansingen, zaterdag staat grotendeels in het teken van de halve finales en op zondag vinden alle finales plaats. In totaal starten er negentien Nederlandse ploegen tijdens de wereldbeker.


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam