Vrijwilligers gevraagd bij DiNHo-wedstrijden

Vrijwilligers gevraagd bij DiNHo-wedstrijden

Geplaatst op 22-10-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Cees Vente

Dit jaar organiseert De Amstel zaterdag 9 november de DiNHo-wedstijden. De DiNHo is de roeicompetitie voor jeugd en junioren uit het district Noord-Holland die niet meedoen aan landelijke 2 kilometer wedstrijden. Van september tot en met maart wordt er iedere maand door een roeivereniging een wedstrijd georganiseerd. Het leuke daarvan is dat de roeiers iedere maand bij een andere vereniging op bezoek gaan.

Op 9 november bezoeken ongeveer 250 jongeren van 14 tot 18 jaar onze vereniging. De ploegen zijn ingedeeld in de twee leeftijdscategorie 15/16 en 17/18. De ploegen roeien 750 meter en 250 meter. Daarnaast moet iedereen 250/500 meter op ergometer. Op basis van deze resultaten wordt de winnaar bepaald. Wil je het fijne over deze wedstrijden weten kijk dan op de website van DiNHo.

Vrijwilligers gezocht!

Om deze wedstrijd te organiseren zijn we opzoek naar helpers (starters, finishers, secretariaat, etc) om dit mooie evenement tot een succes te maken. Nu niet schrobben maar organiseren voor de jeugd en een leuk alternatief voor het roeien, aangezien er deze dag een roeiverbod geldt. Hiervoor kun je je aanmelden via Cees Vente

Het belooft weer een ontzettend sportief en gezellig evenement te worden.


amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam

ARI

Amstel Roei Informatie
020 6718946