Naar binnen? Regel een druppel!

Naar binnen? Regel een druppel!

Geplaatst op 07-08-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: webredactie

De voordeur is nu voorzien van een elektronisch slot voor een betere beveiliging. Toch gaat het nog vaak mis met de deur. Lees waarom jij nu een druppel moet regelen!

Sinds een aantal maanden hebben we een elektronisch slot op de voordeur. Deze betere toegangscontrole zorgt voor een betere beveiliging tegen ongenode gasten. Zeker in deze periode wanneer de pachter op vakantie is.
Helaas is er nog steeds een aantal leden dat meent de voordeur te moeten 'forceren' (iets tussen de deur plaatsen om hem open te houden) om roeimaatjes die geen druppel hebben naar binnen te laten. Dat komt de veiligheid niet bepaald ten goede!
Heb je nog geen druppel voor de voordeur? Regel er dan heel snel een via de Ledenadministratiecommissie (LAC). Zij zitten regelmatig een paar uur voor je klaar om je een druppel te overhandigen.
Het eerstvolgende moment waarop je een druppel kunt krijgen, is op 18 augustus van 1130 tot 1230 uur. Op vertoon van een oude voordeursleutel krijg je een druppel. Heb je geen oude voordeursleutel, maak dan eerst € 40,-- borg over naar NL41 RABO 0130 9275 89 tnv RZV De Amstel. Vermeld daarbij je naam en je lidnummer. Dan ligt er 18 augustus een druppel voor je klaar.
druppel

amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam

ARI

Amstel Roei Informatie
020 6718946

STUUR EEN EMAIL

info@amstelroei.nl