Amstel Jeugdwedstrijden

Foto's

Zondag 23 april jeugdwedstrijden bij Roei- en Zeilvereniging De Amstel

Helaas zijn er te weinig inschrijvingen en hebben we de wedstrijden moeten annuleren. Volgend jaar gaan we er weer voor met een speciale jubileumeditie. Tot dan! 

Op zondag 23 april is het weer zover: roeiwedstrijden voor de jongste roeiers van de regio bij onze mooie vereniging R&ZV De Amstel. Dit jaar op een ander stuk dan we gewend zijn, namelijk op het zogeheten oefenkanaal met een wat langere afstand (we schatten zo'n 700 m, de exacte info volgt, ook op de KNRB inschrijfpagina). Langs de baan kan gekeken worden door ouders, verzorgers, clubgenoten, vriendjes en vriendinnetjes en op de club zijn er heerlijke versnaperingen en hopelijk een zonovergoten terras. 
We verwachten rond 10 u te starten en uiterlijk 15 u de prijsuitreiking te doen. De inschrijvingen zijn open en kunnen alleen via de site van de KNRB worden verwerkt. Bij vragen mail Nienke (strebgnen.[antispam].@gmail.com) of de jeugdcoördinator Evert (rotanidroocdguej.[antispam].@amstelroei.nl), meer informatie wordt spoedig op de site gezet. 
Let op: we zoeken nog vrijwilligers om ons te helpen op de vlotten, langs de kant, bij de tijdwaarneming en het secretariaat. Denk je nu 'wat leuk!'? Meld je dan snel aan, het gaat een leuke dag worden! 
Wat is het?

Twee maal per jaar organiseert De Amstel jeugdwedstrijden op De Kom voor de vereniging. Het zijn snelheidswedstrijden op een tweeploegenbaan over ongeveer 200 meter.

 
Voor wie is het?

De jeugdwedstrijden zijn voor jeugdroeiers in de leeftijd van 10 tot 14 jaar. Vaak doen er zo’n honderd jeugdroeiers van leden van verenigingen in en om Amsterdam mee.

 
Wat is handig/ leuk om te weten?
  • Voor jeugdroeiers zijn de Jeugdwedstrijden vaak het vaak de eerste kennismaking met een wedstrijdelement.
  • Elke deelnemer mag aan twee verschillende nummers deelnemen. Er wordt gestart in een skiff, een dubbeltwee of in een vier. 
 
Waar vind ik meer informatie?

Voor meer informatie over praktische deelname aan de Jeugdwedstrijden, zie de items in de kalender. 

 

 

 
Bij wie kan ik meer informatie krijgen?

Voor meer informatie over de jeugdwedstrijden/betalingen, kan contact worden opgenomen met de commissaris wedstrijdroeien.

Informatie over jeugdwedstrijden of betalingen

 

 
amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam