Opfrismomentje: roeiclinic

Wil je je techniek verbeteren, maar weet je niet hoe dat aan moet pakken? Of wil je samen met je team een keer begeleid worden door een ervaren instructeur? Of lijkt het je gewoon leuk om jezelf een keer op film te zien roeien? Dan is dit opfrismomentje waarschijnlijk net dat wat je nodig hebt!

 

Onder leiding van een ervaren instructeur oefen je weer even de principes van de roeibeweging en word je je bewust van ingeslepen foutjes. Daarnaast word je gefilmd en zullen we dat naderhand bekijken en bespreken. Grote kans dat je na dit oprfrismoment de slag weer helemaal te pakken hebt!

Wanneer? Maandag 27 juni, van 19.00 tot ca. 22.00 uur 
(LET OP! DIT IS EEN NIEUWE DAG MET NIEUWE TIJDEN)
Waar? De Amstel
Voor wie? Alle leden, zowel individueel als team. Alle boottypes kunnen meedoen m.u.v. de acht. Teams die in een boot met stuur willen roeien moeten wel zelf voor een stuurman/vrouw zorgen
Kosten? Aan deelname zijn geen kosten verbonden

 

Opgeven kan op de lijst op het prikbord naast de toiletten. Opgeven kan tot uiterlijk 5 juni. Voor vragen mail naar Silvia: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze clinic wordt georganiseerd door deelnemers van de KNRB cursus RI-2:
Anne-Marie-Bergman,
Irene Dros,
Jeanette Manuhutu,
Mariëlle Walraven,
Silvia Mulder