Gezocht: commissaris gebouw

Vind je het leuk om mee te helpen in het bestuur van onze vereniging en ben je geïnteresseerd in de vele aspecten van het onderhoud van ons mooie verenigingsgebouw? Dan zoeken we jou! We zoeken een commissaris gebouw die vanaf november 2016 toe wil treden tot het bestuur. Wij denken dat de kandidaat het volgende profiel moet hebben:

  • Betrokken bij reilen en zeilen van De Amstel / energiek / steekt handen uit de mouwen
  • Teamplayer
  • Teambuilder (gebouwcommissie/vrijwilligers)
  • Bouwkundig inzicht / kennis van relevante wet- en regelgeving / kennis van duurzaamheidsaspecten
  • Zakelijke instelling / ervaring met beoordeling offertes
  • Bereid om tijd vrij te maken.

Lijkt je het wat of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de huidige commissaris gebouw, Tonny Lepeltak, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met de voorzitter, Wim Koopman, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het bestuur

Wie is dit toch?

2016 08 24 cabaret

Je wist het misschien nog niet, maar.......
DIT BEN JIJ !!!

Zondag 8 januari 2017 is het weer zover. De nieuwjaarsreceptie met daarin opgenomen een pure AMSTEL-cabaretpresentatie. Van, voor en door Amstelleden. We proberen de groep uitvoerende acteurs zoveel mogelijk een afspiegeling van onze ledensamenstelling te laten zijn. Op dit moment missen we vooral dames in de leeftijd tussen 25 en 45 jaar. Zang- of acteertalent is geen must. Als je maar wilt en durft.

In de maanden november en december wordt er tweewekelijks een avond gerepeteerd. Annelies Sanchez staat voor de regie. En de uitvoering is op 8 januari 2017 rond 16:30 uur.

Lijkt het je wat of wil je meer weten? Neem dan even contact op met Peter de Graaf. Bel 06-13179715 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je wist het misschien nog niet,  maar.......

DIT BEN JIJ !!!

Zondag 8 januari 2017 is het weer zover. De nieuwjaarsreceptie met daarin opgenomen een pure AMSTEL cabaretpresentatie. Van, voor en door Amstelleden. We proberen de groep uitvoerende acteurs zoveel mogelijk een afspiegeling van onze ledensamenstelling te laten zijn.

Op dit moment missen we vooral dames in de leeftijd tussen 25 en 45 jaar. Zang- of acteertalent is geen must. Als je maar wilt en durft.

In de maanden november en december wordt er tweewekelijks een avond gerepeteerd. Annelies Sanchez staat voor de regie.

En de uitvoering is op 8 januari rond 16:30 uur.

Lijkt het je wat of wil je meer weten?

Neem even contact op met Peter de Graaf.

Bel 06 131 797 15 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.