De Nationale Avond Toer komt er aan!

Wie o Wie helpt ons een handje op zaterdagmiddag 9 september?

Zaterdag 9 september organiseert de toercommissie de Nationale Avond Toer voor leden en gastverenigingen. De toercommissie zoekt vrijwilligers die kunnen helpen met het laten vertrekken en binnenhalen van de boten, voor de langs de route en om gezellig met ons mee te borrelen en eten na afloop op de Amstel.

We verwachten ca 100 gasten van andere verenigingen en die willen we natuurlijk gastvrij ontvangen! Kom je helpen? Heel graag!
Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of direct bij Arnd, Annette, Bram.

Beste potentiële jeugd instructeurs,

Sinds september 2016 ben ik, na mijn eigen roeicarrière, begonnen met het begeleiden van de jeugd. Dit heb ik gedaan met behulp van ijzersterke instructeurs, die veel ervaring en kennis hadden. Het jaar 2017 stond voor mij in het teken van het aanbieden van een leuke, gezellige en leerzame training. Dit zorgde ervoor dat de kinderen plezier hadden! Naar mijn mening dus een zeer geslaagd jaar.
Met het afgelopen jaar in het achterhoofd, vinden wij het tijd voor een nieuwe doel: de kwaliteit van het roeien naar boven brengen. Om dit doel te bereiken, dienen er stappen gezet te worden. De eerste stap is het inzetten van meer instructeurs, om de jeugd te begeleiden en de roeitechniek aan te leren.

Hiervoor zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het leuk zouden vinden om een ploeg te trainen. De ploegen zullen verdeeld worden op basis van leeftijd, ervaring en ambitie. Natuurlijk zullen de vrijwilligers ruimte krijgen om via de roeivereniging de Amstel een trainersinstructie te volgen, zodat de opgedane kennis gelijk ingezet kan worden tijden de trainingen.

Via deze weg zou ik graag iedereen die interesse heeft, willen vragen zich aan te melden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij vragen kunnen jullie mij uiteraard altijd bereiken via: 06 53 92 60 68 (bij voorkeur na 21:00 uur). Je kunt je ook inschrijven op een van de inschrijfformulieren die op het prikbord hangen!

Verder nodig ik iedereen van harte uit om 9 september vanaf 13:00 uur aanwezig te zijn bij de kick-off van het roeiseizoen.

Hopelijk tot dan!
Tycho Muda

 Jeugdinstructie 2017