Vakantiesluiting sociëteit en toegang gebouw

Van maandag 25 juli tot en met zondag 14 augustus 2016 gaan de pachter Joris en zijn personeel genieten van hun vakantie. In die periode zal het bargedeelte van de sociëteit gesloten zijn er kan er dus geen drank en eten gekocht worden. De rest van de societeit en het terras zijn wel toegankelijk. Ruim s.v.p. wel je eigen rommel op als je afval maakt.

Het gebouw is gewoon geopend en er kan op de normale tijden geroeid worden (vanaf 9 uur ’s ochtends tot en met een kwartier voor zonsondergang. In het weekeinde tot 18 uur)).

Omdat er in deze periode nauwelijks toezicht is op wie het gebouw binnenkomt, wordt het verzoek aan alle leden gedaan om naast de loodsdeuren zoveel mogelijk gesloten te houden, nu ook de voordeur zoveel mogelijk gesloten (op slot) te houden. Maak dus gebruik van je sleutel om het gebouw binnen te komen. Neem je sleutel ook mee op tijden waarvan je gewend bent dat de deur normaal open is (zater-, zon-, dins- en woensdag).

Om de voordeur vanaf de buitenkant niet zomaar open te kunnen trekken, maar alleen met de sleutel open te kunnen maken, moet er een palletje omhoog staan in het slot. Zie onderstaande foto’s.

Indien je een sleutel wilt aanschaffen, kun je dit doen bij de bootsman Olaf (tijdens kantoortijden aanwezig in de werkplaats, bel wel even van tevoren om teleurstelling te voorkomen: 020-6711631. Borg voor de sleutel is € 40,- via een automatische machtiging die je ter plekke invult).

Een mooie zomer!

Het bestuur

Let ook op nog komende aankondigingen over veranderende looproutes en een niet-toegankelijke sociëteit vanwege onderhoud aan de sociëteitsvloer.

Afbeelding deur 1

Afbeelding slot en palletje 1

Regioroeiwedstrijd 3 juli

Zondag 3 juli j.l. verschenen er 16 ploegen aan de start van de regiowedstrijden 2016, waaronder twee van de Amstel. De regiowedstrijden worden samen met de andere burgerroeiverenigingen van Amsterdam georganiseerd en dit was de vierde in een serie van vijf. Na ontvangst met koffie en een vlotte inschrijfprocedure ging alles snel van start. Ondanks alle voorspellingen werkte het weer enorm mee, de zon scheen uitbundig. Wim Koopman zorgde voor een eerlijke start ter hoogte van de brug bij het Hilton samen met een van de kersverse vrijwilligers. Steven, onze secretaris, deed samen met twee andere nieuwe vrijwilligers de finish. Zo’n 750 meter werd er in een bloedstollend hoog tempo geroeid. De resultaten waren er dan ook naar.

Successen voor De Amstel

Dat er hard gewerkt werd, bleek al snel. Niet alleen konden we 45 minuten  voor de geplande finish alle teams klokken, maar ook de nodige successen voor onze vereniging noteren. Voor het eerst deden er ook gladde “vieren” mee. In deze categorie scoorde het gemengde Amstelteam “Waterzooi” hoge ogen. Belangrijker was echter de overwinning van een ander, nieuw Amstelteam. In de categorie C4 gestuurd was het team Miep superieur aan de overige deelnemers “in het veld”. Ze werden nummer drie in het totaal klassement zelfs nog voor een gladde vier. Her Grimbergen, die samen met Joan Baggerman deze wedstrijden had georganiseerd, verrichtte de prijsuitreiking. Taarten van een gerenommeerde banketbakker vielen de overwinnaars ten deel. De sfeer was ronduit feestelijk en toen we na afloop ons fraaie terras verlieten waren er nog vele teams die van dit spannende evenement en de zon nagenoten. Dat alles met dank aan de vele vrijwilligers die dit mogelijk hadden gemaakt.

Organisatie regiowedstrijd 3 juli 2016
• Joan Baggerman
• Florrie de Pater
• Her Grimbergen

Amsterdam., 7 juli 2016

 

foto regioreoi 2016