Kom naar de 'zoek-een-teamborrel'

Ben jij op zoek naar een teamgenootje om jouw wedstrijdvier compleet te maken? Of ben je net afgeroeid en op zoek naar een team? Dan is de 'zoek-een-teamborrel' perfect voor jou!

Vrijdag 21 oktober om 2000u

Voor iedereen die op zoek is naar een team of teamgenoot organiseren wij een gezellige borrel op de sociëteit. Iedereen is welkom; jong en oud, ervaren rotten en beginners, wedstrijd- en recreatiefroeiers. Neem al je zoekende roei-vrienden en vriendinnen mee zodat er zoveel mogelijk teams gevormd kunnen worden. Wil je van tevoren op de sociëteit eten geef dit dan door aan Joris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan de bar).

Heb je nog vragen over de borrel, aarzel dan niet om contact op te nemen met Aike en Maaike via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

2016 09 25 roeiersborrel747px

Coaching vanaf het water

Afgelopen zaterdag waren er weer veel jeugdroeiers op de Amstel te vinden. Meestal worden ze vanaf de kant gecoacht, maar ditmaal ging er een coachboot mee. Als je eens door de ogen van de camera kijkend zelf wil meemaken hoe het is om de roeiers van zo dichtbij te zien op het water, klik dan op de video hieronder!

2016 09 25 jeugdtraining875px