ARI verhuisd naar ander telefoonnummer

Als je de Amstel Roei-informatielijn (ARI) belt, hoor je of er een roeiverbod geldt of niet. Bel dit nummer als je twijfelt bij slecht weer (harde wind, vorst, onweer). Als gevolg van problemen met de telefoonlijn is ARI (tijdelijk) verhuisd naar een ander telefoonnummer.

Vanaf nu bel je met 020-671 1631 om te vernemen of je mag roeien of niet.

Hoe lang deze situatie duurt, is nu nog niet duidelijk. Houd de website daarom in de gaten.

Veteranenroeiers: geef je plannen snel door

Veteranenwedstrijdploegen opgelet! Er wordt alweer hard getraind voor het Heineken Roeivierkamp en de Head of the River. Het is belangrijk dat je uiterlijk 15 december je ploeg aangemeld hebt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De commissaris vloot en de wedstrijdcommissaris maken samen op basis van de aanmeldingen een zo eerlijk en handig mogelijke bootindeling die nog voor kerst definitief met jullie wordt gedeeld. Voel je niet geremd om je voorkeur door te geven (dat geeft overigens geen garanties) en laat even weten wie er zou moeten kunnen afschrijven.

Wie zich al aangemeld heeft, hoeft uiteraard niet nog een keer te mailen. De bootindeling voor wedstrijden later in het seizoen (zoals de Tweehead) wordt na de H & H gemaakt. Zodra de indeling bekend is, weten jullie met wie jullie eventueel de boot delen; afspraken over trainingen kunnen jullie dan onderling maken. Ook voor wedstrijdploegen geldt dat zij in de ochtend de bloktijden moeten aanhouden, zodat er zo efficient mogelijk met de boten en het vlot kan worden omgegaan. Dank alvast voor de aanmeldingen!